Effie 2019

42 alkotás a döntőben – de közülük ki kapja majd idén először a különdíjat vagy az Év Megbízója és az Év Ügynöksége elismeréseket?
Az egyedülálló szakmai versenyen hatékony marketingkommunikációs aktivitásokkal neveztek idén is a versenyzők, közülük a leghatékonyabbak jutottak a döntőbe. Ezzel a teljesítménnyel már biztos pontszerzők a nemzetközi Effie Index világranglistán.

Sajtóközlemény

Shortlist

Új tag az ÖRT-ben

Köszöntjük új tagunkat a Lidl Magyarország Kereskedelmi Kft-ét, aki 2019 októberétől az ÖRT tagja!

Új tag az ÖRT-ben

Köszöntjük új tagjainkat a Doupla Kft-ét és Creatteam Reklámügynökséget, akik 2019 szeptemberétől az ÖRT tagjai!

Etikai ad hoc bizottsági ülések időpontjai

Október 2., 8., 16., 22.

November 6., 13., 20., 27.

Felhívjuk tagjaink figyelmét, hogy adott bizottsági ülésen csak az azt megelőző napig beérkezett kéréseket tudjuk megvizsgálni! Az aktuális ülés napján beérkező ügyeket csak a következő heti ülésen áll módunkban a Bizottság elé terjeszteni!

Új tag az ÖRT-ben

Köszöntjük új tagunkat a Shila-Medic Kft-ét, aki 2019 júliusától az ÖRT tagja!

Új tag az ÖRT-ben

Köszöntjük új tagjainkat a Philip Morris Magyarország Kft-ét és az Aflofarm Hungary Kft-ét, akik 2019 júniusától az ÖRT tagjai!

Gerendi Zsolt – új főtitkár az ÖRT-nél

Május 16-tól új főtitkár erősíti az ÖRT csapatát Gerendi Zsolt személyében. Több, mint 20 ügynökségi területen eltöltött év után döntött a váltásról és csatlakozott csapatunkhoz. Elsődleges feladata az ÖRT operatív teendőinek szervezése, a tagokkal és a társszervezetekkel való kapcsolattartás, valamint az új tagok toborzása lesz.

Iroda

“Nagy várakozás van bennem a pozícióval szemben, hiszen a szakma egy új területével ismerkedhetem meg. Sokat fogok tanulni, és sok új szakembert ismerhetek majd meg, ez ad erős motivációt számomra. Biztos vagyok benne, hogy az ügynökségi életemből hozott gyakorlati tapasztalatok hozzáadnak új elemeket, lendületet az eddig is jól, nagyszerű kollégákkal működő csapatunk napi munkájához.
A tanulás és a feladatok átvétele mellett az első és legfontosabb számomra, hogy személyesen is bemutatkozzak, és megismerhessem az ÖRT tagjait. Ebben számítok a támogatásotokra.
A munka mellett elsősorban a családom – párom és két tini lányom – teszi teljessé az életemet. Ha pedig van lehetőségem magammal foglalkozni és kikapcsolódni, akkor a vízparton horgászbottal, vagy futócipőben az aszfalton, de akár terepen is találkozhattok velem. “

Dr. Fazekas Ildikó, az ÖRT igazgatói pozíciójában a stratégiai feladatokra koncentrál a jövőben.

“Nagyon örülök Zsolt érkezésének, hiszen az ő sokéves, multinacionális környezetben, operatív területen szerzett tapasztalata új lendületet hoz majd a mindennapi életünkbe. Bízom abban, hogy mielőbb megismeritek majd őt személyesen is.”

Új tag az ÖRT-ben

Köszöntjük új tagjainkat a Mars Magyarország Értékesítő Bt-ét és a Réti, Várszegi és Társai Ügyvédi Irodát, akik 2019 áprilisától az ÖRT tagjai!

Új tisztségviselők és vezetők az ÖRT élén

Új elnöke van az ÖRT-nek dr. Molnár Kálmán, az Unilever Jogi- és Vállalati Kapcsolati Igazgatója személyében. Megyer Örs 21 év után visszavonult az elnökségtől és tiszteletbeli elnökként, valamint a panaszbizottság elnökeként segíti tovább az ÖRT munkáját. Májustól Gerendi Zsolt az új főtitkár, Fazekas Ildikó pedig igazgatóként a stratégiai feladatokra koncentrál.

Az ÖRT Választmányának és Felügyelő Bizottságának tagjai a reklámipar kiváló és neves szakemberei.

Médiaoldal:
Csikesz Erika (TV2)
Dudás Gergely (RTL Klub)
Farkas Csaba (Mediaworks)
Fecske Zoltán (Publimont)
Galavics András (MTVA) – alelnök
Mészáros Kinga (Centrál Médiacsoport)
Miklósi Zoltán (HVG)

Ügynökségi oldal:
Bacsa Gábor (Dentsu-Aegis)
Bölcs Ádám (Well)
Csurgó Balázs (Havas Worldwide)
Csurgó Brigitta (Mito)
Gosztonyi Csaba (Carbon Group)
Mező László (MediaCom) – alelnök
Szarvas László (Café)

Hirdetői oldal:
Baráth Péter (Vodafone)
Fekete Zoltán (Márkaszövetség)
dr. Takács Ildikó (Trigránit)
Major Ferenc (Béres)
Mikházi Ildikó (L’Oreal)
Molnár Kálmán (Unilever) – elnök
Pálfalvi Márta (Heineken)

Az FB Elnöke Várkonyi Beáta (Danone), Blaskó Nikolett (ACG) és Szelei Szilárd (JcDecaux)