Etikai ad hoc bizottsági ülések időpontjai

Január 8., 15., 22., 29.

Február 5., 12., 19., 26.

Felhívjuk tagjaink figyelmét, hogy adott bizottsági ülésen csak az azt megelőző nap 12 óráig beérkezett kéréseket tudjuk megvizsgálni! Az aktuális ülés napján beérkező ügyeket csak a következő heti ülésen áll módunkban a Bizottság elé terjeszteni!

Új tag az ÖRT-ben

Köszöntjük új tagunkat a Magyar Országos Közjegyzői Kamarát, aki 2019 decemberétől az ÖRT tagja!

Új tag az ÖRT-ben

Köszöntjük új tagunkat az Angelini Pharma Magyarország Kft-ét, a Boiron Hungária Kft-ét és a Red Lemon Media Group Kft-ét, akik 2019 novemberétől az ÖRT tagja!

Új tag az ÖRT-ben

Köszöntjük új tagunkat a Volvo Autó Hungária Kft-ét, aki 2019 októberétől az ÖRT tagja!

„Az új média szabályozása” Információs Társadalom Kutatóintézet workshopja

A workshop tárgya az Audiovizuális Médiaszolgáltatásokról szóló irányelv 2018-as módosítása, a változtatásokkal érintett szabályok magyar jogrendszerre gyakorolt hatásairól szóló diskurzus elindítása, továbbá a platformszolgáltatók szabályozásával együtt járó elméleti és gyakorlati kérdések megvitatása.

Program

Effie 2019

42 alkotás a döntőben – de közülük ki kapja majd idén először a különdíjat vagy az Év Megbízója és az Év Ügynöksége elismeréseket?
Az egyedülálló szakmai versenyen hatékony marketingkommunikációs aktivitásokkal neveztek idén is a versenyzők, közülük a leghatékonyabbak jutottak a döntőbe. Ezzel a teljesítménnyel már biztos pontszerzők a nemzetközi Effie Index világranglistán.

Sajtóközlemény

Shortlist

Új tag az ÖRT-ben

Köszöntjük új tagjainkat a Deloitte Legal Erdős ás Társai Ügyvédi Irodát, a Favorit Masters Kft-ét (SlágerFM) és a Lidl Magyarország Kereskedelmi Kft-ét, akik 2019 októberétől az ÖRT tagja!

Új tag az ÖRT-ben

Köszöntjük új tagjainkat a Doupla Kft-ét, a Createam Reklámügynökséget és a Renault Hungária Kft-ét, akik 2019 szeptemberétől az ÖRT tagjai!

Új tag az ÖRT-ben

Köszöntjük új tagunkat a Shila-Medic Kft-ét, aki 2019 júliusától az ÖRT tagja!