Bejelentkezés

Kérjük, jelentkezzen be, ha szeretné látni a tagoknak elérhető tartalmakat!

Elnökség

Dr. Megyer Örs - elnök

mo photoKözgazdász, 1971 és 1990 között a Mahirnál dolgozott, mint account, majd account igazgató, 1979-től 1985-ig hálózati igazgató, később produkciós és médiaigazgató, majd 1989-től vezérigazgató helyettes. 1991-ben részt vett a DDB alapításában, 1998-ig ügyvezető igazgató és társtulajdonos, majd 1999 és 2000 között elnök. 2001-től saját tanácsadó cégében dolgozik.

A Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetségének tanácsadója, Magyar Reklámszövetség, valamint az IAA Magyar Tagozatának elnökségének tagja.
 

Fekete Zoltán - alelnök

Fekete ZoltánFekete Zoltán (48) a pécsi bölcsészkaron végzett. A hazai FMCG-szektor képviseletében közel húsz éve foglalkozik ágazati érdekvédelemmel. A Magyar Márkaszövetség főtitkára, a brüsszeli Európai Márkaszövetség elnökségi tagja, az ECR Hungary korábbi főtitkára, jelenleg felügyelőbizottsági tagja, a Hamisítás Ellenes Nemzeti Testület tagja, az ÖRT választmányi tagja és alelnöke.

Nős, két gyermek apja.Kázmér Judit - alelnök

Kazmer JuditKázmér Judit kitüntetéses bölcsész diplomáját az Ausztrál Nemzeti Egyetemen szerezte angol-orosz-francia szakon. 1980-tól dolgozik a magyar médiában, közel tíz éven át a Magyar Televízió főosztályvezetője, az Axel-Springernél majd a Hungaropressnél cégvezető, 1995-től pedig a Pannon Lapok Társaságának ügyvezető igazgatója, 2002-től stratégiai ügyvezető igazgatója.

A Business Superbrands Bizottság tagja, a Magyar Lapkiadók Egyesületének elnökségi tagja (2011-ig hat éven át elnöke), az RTL Klub Felügyelőbizottsági tagja és az ÖRT alelnöke.