Gerendi Zsolt – új főtitkár az ÖRT-nél

Május 16-tól új főtitkár erősíti az ÖRT csapatát Gerendi Zsolt személyében. Több, mint 20 ügynökségi területen eltöltött év után döntött a váltásról és csatlakozott csapatunkhoz. Elsődleges feladata az ÖRT operatív teendőinek szervezése, a tagokkal és a társszervezetekkel való kapcsolattartás, valamint az új tagok toborzása lesz.

Iroda

“Nagy várakozás van bennem a pozícióval szemben, hiszen a szakma egy új területével ismerkedhetem meg. Sokat fogok tanulni, és sok új szakembert ismerhetek majd meg, ez ad erős motivációt számomra. Biztos vagyok benne, hogy az ügynökségi életemből hozott gyakorlati tapasztalatok hozzáadnak új elemeket, lendületet az eddig is jól, nagyszerű kollégákkal működő csapatunk napi munkájához.
A tanulás és a feladatok átvétele mellett az első és legfontosabb számomra, hogy személyesen is bemutatkozzak, és megismerhessem az ÖRT tagjait. Ebben számítok a támogatásotokra.
A munka mellett elsősorban a családom – párom és két tini lányom – teszi teljessé az életemet. Ha pedig van lehetőségem magammal foglalkozni és kikapcsolódni, akkor a vízparton horgászbottal, vagy futócipőben az aszfalton, de akár terepen is találkozhattok velem. “

Dr. Fazekas Ildikó, az ÖRT igazgatói pozíciójában a stratégiai feladatokra koncentrál a jövőben.

“Nagyon örülök Zsolt érkezésének, hiszen az ő sokéves, multinacionális környezetben, operatív területen szerzett tapasztalata új lendületet hoz majd a mindennapi életünkbe. Bízom abban, hogy mielőbb megismeritek majd őt személyesen is.”